Skal du kjøpe én bok til vinteren..

.. Så anbefaler jeg denne, Shantaram. Man må jo ha noen inneaktiviteter nå når det er kaldt og ufyselig utendørs. Og med denne mursteinen av en bok har du lesestoff heele vinteren. Type 900 sider. Hvertfall hvis du er like treg som meg. Har holdt på med den siden i sommer, men jeg liker at bøkene varer da. Hvertfall hvis det er gode bøker. Vil ikke lese den ut og bli ferdig fortest mulig liksom.

Dette er en fantastisk godt skrevet bok og den handler om forfatteren Gregory David Roberts' liv på rømmen i India. Den holder deg klistret side etter side, enten du ler, griner eller du bare måå vite hva som skjer på neste side.
Jeg har en drøy halvcm igjen av den, og jeg gruer meg litt allerede. Hva skal jeg lese etterpå? Hva enn jeg begynner på så tviler jeg på det blir helt det samme. Har virkelig kost meg med denne boken !

Julepresang nr 1 !

 

 

 

"I 1978 var Gregory David Roberts heroinmisbruker og ble dømt til 19 års fengsel for en serie væpnede ran. Etter to år rømte han fra et høyrisikofengsel på høylys dag og ble Australias mest ettersøkte mann. Roberts søkte tilflukt i Bombay, der han slo seg ned i slummen: først med en improvisert praksis som doktor blant slumbeboerne, senere som Bombay-mafiaens våpenpusher, smugler og falskner. Shantaram er Roberts egen medrivende beretning om et liv helt i ytterkanten av det menneskelig mulige, om frihetens pris, om betingelsene for en ny begynnelse, om kampen mellom det gode og det onde, om kjærlighet - om de store valg i livet."

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

24, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits