Hva er galt med Trekant ?

Nå må folk slutte å mase om dette programmet som absolutt ikke er så ille som alle skal ha det til. Skulle jo tro det var hardporno i fullt dagslys slik som noen reagerer. Jeg har selv sett episode 2, og dette var virkelig ikke noe å skrike å bære seg over.
For det første er det ikke i strid med kringkastingsloven, for det andre sendes det etter barneskoleungers leggetid og sist med ikke minst, når man har komt så langt som ungdomsskolen så bør man ha vært gjennom seksualundervisning på skolen og does and donts fra foreldre. Ikke kom her å skrik om dere droppet samtalen om blomstene og biene og satset på at tv'n skulle gjøre jobben for dere. Tv er ment som underholdning ! Ikke en barnevakt. Skjerpings. Programmet er både morsomt og interessant og de som ikke liker det kan skifte kanal, fryktelig enkelt.

2 kommentarer

A world apart

11.nov.2010 kl.16:57

Helt enig. Da jeg så det for noen dager siden så skjønte jeg ikke helt hvorfor det hadde fått så mye kritikk! Ser ikke helt den jeg heller:)

rakelMirakel

11.nov.2010 kl.19:01

A world apart: Ikke jeg heller.. Det værste er jo at de har klaget i flere uker. Trodde de begynte å sende programmet for lenge siden, men de har faktisk kun sett reklamen, og tatt helt av med så å si Null kunnskap om programmet.

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

24, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits