Mitt Aller beste tips for tørr vinterhud

De ser ut som såpestykker og går under det litt vittige navnet Smør på flesk. Ganske passende for dette er fuktighet oppå fuktighet, med litt ekstra fukt.. Man føler seg litt smørt i babyolje med det samme men det trekker ganskje kjapt inn, og vips så har du deilig smoooth hud hele dagen. I tillegg lukter du snop. Jeg har tidligere kjøpt vanilje og jordbær. Vanilje er kanskje litt i det søteste laget.
Ikke tar det lang tid heller. Du rekker en kjapp smøring i morgendusjen selv om du har dårlig tid.

"PERFEKT FOR FOLK I TIDSKLEMME?

 

Enkel og naturlig fuktighet i fast form. Smør deg mens du dusjer.  Smør på flesk finnes i to varianter. Denne er fremstilt av rent kakaosmør og fantastiske godlukter. Den andre er fremstilt av en blanding som består av kokos, kakao og sheasmør, nattlysolje, vitaminer og naturlige plantedufter. Begge sortene er uten konservering. Kakaosmør virker svært mykgjørende og deilig på tørr hud.

 

Slik gjør du: Vask deg helt ferdig. Ta så et steg bort fra vannet. Fukt dusjoljen litt under den varme vannstrålen og smør deg inn. - vips så er du smurt.  Ikke skyll den bort. Oppbevar dusjoljen i en såpekopp. Obs! Hvis du er skikkelig smør på flesk elsker, bør du være oppmerksom på at for mye fett i sluken kan tette avløpet. Ikke smør deg rett før du skal sole deg. Da kan du bli brent. Bruk den heller etter soling"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

24, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits