Ride of shame

Sukk og stønn.. Det er sjelden man føler seg så ulekker som på vei hjem fra fest eller byn. Segen i hele kroppen, litt ustø og et blikk som sier I'm on autopilot. Og den skal ta meg hjem til min gode seng.

'Nei dette var ikke mye grasiøst..' sier jeg til taximannen etter vi måtte stoppe og jeg måtte ha litt luft. Han bare ler, og svarer at det er langt mindre grasiøst å elge oppetter hele passasjersetet. Og da følte jeg meg bedre med en gang. Riktig så fornøyd med meg selv skryter jeg hemningsløst om at nei det har jeg aldri gjort ! Og legger ut om at de gangene jeg har blitt dårlig så har jeg alltid komt meg ut eller på do. Som om dette er noe man absolutt bør være stolt av.

Sukk..

En glimrende ide hadde jo vært å sette et kamera i alle taxier. Det kunne blitt humorprogram av sånt. Sikkert mange spennende historier som blir pøst ut på en stakkars taxisjåfør.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

24, Bergen

Dette er meg ! Skriver om ting som interesserer meg, hverdagslige ting, tips og triks og kanskje litt interiør, fashion og sminke etter hvert. Får se hvor det bærer. Skål !

Kategorier

Arkiv

hits