12.des.2010

Det blir lite skriving om dagene.. Desember er som desember pleier, altfor mye å gjøre.
Jobb, jobb, jobb, julegaver, julebord, årets siste sosiale sammenkomster og mer jobb.
Bare stress.

 

Til nå er jeg oppe i hele TO julegaveinnkjøp. Hah. Det værste er at jeg føler jeg har komt ganske godt i gang. Mange dager igjen. Men som alltid så går de dagene styggfort og jeg løper snart ræven av meg for å rekke de siste. Jaja..
Men jeg har noen dager igjen før det blir krise enda...

 

Ellers var jeg vitne til en taxisjåfør som bulket bilen sin^^ mwahaha. Må nesten le litt.

Han sto å blokkerte hele veien hjemme hvor jeg skulle svinge inn (til venstre) for å få parkert, så jeg sto nå bare der å blinket med lyset mitt, ganske så uprovoserende. *dum di dum.. fløtt deg din %#"#beep€%€#" !!*
Så når dimlingen endelig reagerer så velger han å svinge Mot meg, antagelig for å stille seg ved siden av eller noe, noe som ikke funker så bra siden veien er ganske smal, så han må rygge og makke litt for å svinge andre veien og da har han antagelig rukket å bli litt varm i toppen for han klamper pedalen i gulvet og brenner avgårde.

*Hihihihi :}*

Denne dagen var nemlig siste dagen på kuldeperioden og det hadde regnet i bøtter hele dagen, så halvmeteren med snø vi hadde lå som sleip sørpe over alt.
Denne ..nye nordmannen.. hadde ikke kjørt mye på sørpe nei... Det gikk jo selvfølgelig Rett Frem. (daaa..) Så han kjørte rett i betongkanten og trøkte høyre front av bilen helt inn på dekket.

Smart -.-
Vi måtte jo bare le. What to do.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits