Relativt vellykket påsketur

Da var påskeferien unnagjort for i år. Det ble en liten lynferie på fjellet før jeg nå starter på en intens 9 dagers strekk med jobbings. Men men.. skal vel klare det også.


Var på Haugastøl på hytten til kjærestens familie. En kjempekoselig hytte som til og med hadde innlagt vann, varmekabler på badet og tv med flere kanaler. Luksus.
Slik var det Ikke på hytten vi hadde en gang i tiden. Der satt vi med bærbar do, parafinlamper og en giga vanndunk i kjelleren under kjøkkenet hvor vi kunne pumpe vann opp i vasken for å skvette litt vann i fjeset.
Ikke særlig fristende å være der i mange dager nei..

Claus vant over lillesøs i Idioten på togturen oppover. Små barn, store gleder.

 

Ellers så overlevde jeg to dager i trekket på Geilo. Ganske fornøyd med det da. Ingen heftige tryningser eller gangsperr fra helvete. Er nesten litt overasket.
Vanligvis har jeg minst ett fall der jeg tenker at Nå.. nå gikk ryggen, leggen, halebeinet eller andre nyttige kroppsdeler, og mye banning over at det skulle ikke vært mulig siden jeg har hatt brettet mitt så lenge og stått enda lengre. (riktig nok bare en gang i året på det meste da men likevel..)
Men nå kan jeg med sikkerhet legge det meste av skyld på de forbanna støvlene. Alle sier det skal være litt vinkel på snowboardstøvler, men mine er garantert overvinklet. Du kan jo prøve å huke deg ned 10cm og gå sånn hele dagen. Lover deg du kjenner det i lårene etter hvert. Og den ekle stillingen fikk meg stadig i uballanse så jeg rett som det var kantet på flatmark og flagret avgårde.

Men nå blir det andre boller.
Første dagen leide jeg støvler jeg nermest kunne stå rett opp og ned med strake bein i. Og gjett hva, jeg sto som en prest hele dagen ! Ikke ødelagte dirrende lår, ikke hjernerystelse og heller ingen dritsur Rakel som sutrer og syter til alle som kommer innenfor hørbar avstand.
En meget vellykket dag for både meg og mine omgivelser.

Så når de ikke hadde så mye som en støvel i verken 38 eller 39 på dag 2 og jeg måtte stå i mine egne, ja da droppet jeg like gjerne hele trekket. Det var som stå for første gang.
Det ble taning i solveggen resten av den dagen.  
Hadde jeg ikke smurt meg med faktor 50 hadde jeg sikkert blitt brun.. 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

24, Bergen

Det jeg satser på her er vel helst foto, litt DIY og litt fjas. Ellers tar jeg det som det kommer.

Kategorier

Arkiv

hits