Crap de la crap

Jessda.. Påske påske påske. Alle bare yaaaay, ferie, ut på tur aldri sur og jeg bare... Crap.. Vi glemte å hamstre inn mat.
Igjen. 

Det ble jo riktig nok en liten ut på tur på oss forje helg, men når vi kom hjem tenkte vi selvfølgelig ikke på at alt faktisk stenger i mange dager fremover. Jaja.. Lærte ikke i år heller. Kebabfolkene tar vel ikke ferie.. eller ?
Øyner et ørlite håp siden det kom en halvkjent mann inn på bussen på stoppet ved kebabsjappen tidligere i kveld når jeg var på vei hjem. Hele bussen luktet kebab etterpå.  
Men vin har jeg sikret meg. 

Anywhooo..

Claus hadde nå fått tak i en sånn en stor 'hjemmelaget' pizza til jeg kom fra jobb. Sweeet. Siden vi ikke hadde mer bakepapir så slengte jeg den på matpapir. Potato tomato.
Det var Definitivt ikke tomato potato nei.. Jeg har herved funnet ut hvorfor man IKKE skal steke pizza i ovnen på matpapir, det henger nemlig som limt fast i bunnen. Dette oppdagde jeg et godt stykke inn i slicen min når jeg virkelig stoppet opp og tenkte 'det var da som fanken så seig denne bunnen var da.. "#€%&/'

Jaddaa..
Jeg har tygget i meg en hel masse matpapir. Yømm..  

 

Mons har foresten vokst veldig i det siste etter han fikk seg tre feite fluer. Det vokser ut lange armer i alle retinger som jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med. Kanskje han vil ha større potte. Eller kanskje det er sånne stiklinger.
Lurer på om jeg kan sette et par små potter vedsiden av som disse armene kan feste seg i, så får jeg flere Monser.
Hm..  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

24, Bergen

Det jeg satser på her er vel helst foto, litt DIY og litt fjas. Ellers tar jeg det som det kommer.

Kategorier

Arkiv

hits