Sjokkuke for sofapoteten

Oh lord, jeg er helt ødelagt..
Fikk en prøveuke av en venninne, Kristine, på Sats. Så vi var jo som sagt på zumba på lørdag og så enda en zumbatime på tirsdag. Totaly cool forresten. 50 minutter føltes som 20, det var kjempegøy og jeg hadde mer energi etterpå til å trene litt sykkel og diverse. Minimalt med gangsperr.
Og så for å toppe kaken, en time med piloxing på onsdagen. Høres gøy ut.

Oh - - My - - Gådd

Det er det hardeste min utrente kropp har vært borti på.. ja.. noensinne. Her gikk vi hardt ut fra starten av og det ble bare hardere mot slutten. Lårene dirret, hjertet flyttet opp i hodet og jeg måtte stoppe opp flere ganger rett og slett fordi jeg ikke klarte mer. Sjitt.. Hvor ble det av kondisen, da.
Så du kan jo tenke deg gangsperren som kom etterpå. Det verker i samtlige muskler, og jeg har til og med oppdaget et helt sett med nye jeg ikke visste jeg hadde. Innimellom alle de andre, aner ikke hvordan jeg skal tøye de engang. Det gjør vondt å løfte beina over dørstokken og gjespe liksom. 

Smart som jeg er så begynte jeg på hagen dagen etter. Prøve å myke opp musklene litt høres ut som en god idé. Denne hagen har stått urørt siste 9 årene så det er ikke småtterier som skal gjøres akkurat.
Jeg fant frem en stor spade, spadde en stund, knakk spaden og fant en ny og så spadde jeg litt til.
Da orket jeg ikke mer. Det er en million røtter nedi der så ingenting ga opp uten kamp.

Det hjalp ikke stort på gangsperren. Den ble bare verre etterpå. Flott.  Men jeg er i det minste i gang.
2 kvadratmeter down, 2-3 to go tipper jeg. 

Dette er det som står igjen nå. Alt fra sekkene til de to kvistene borte til venstre.

Med all denne oppspadde jorden utenfor kom selvsagt et velkjent problem tilbake. Kattespor i den hvite sofaen.
*Growl*

Virker som de bare måå ut å tråkke i jorden. Så nå er det på an igjen med sofatrekkvask.

Mens vi snakker om katter så har vi begynt å få besøk i det siste. Siden vi har katteluke så er det jo i teorien fritt frem for de andre kattene å spankulere rett inn her. Hadde faktisk ikke trodde det, men nå har vi en som stikker innom titt og ofte. En svær lodden svart en. Annenhver morning, rundt 6 tiden, siste par ukene har jeg våknet til en høylytt brumming/knurring fra den ene katten våres, Mittens. Da er det beistet inne igjen. Sikkert for å stjele mat.
Hvorfor velge Whiskas når man kan stjele Royal Canin.
Så da må jeg opp å jage den ut.

Her om dagen hadde den hoppet inn soveromsvinduet vårt. Når jeg da omsider sto i stuen å så etter den kom den fykende ut fra soverommet, så jeg trampet etter mens jeg husjet og klappet i hendene. 
Akkurat det med å husje og klappe i hendene er ganske universalt har jeg skjønt, hører de andre naboene bruker samme metoden når våre katter er inne hos dem.
Men jeg har en løsning på problemet. Håper jeg. Vi har nemlig rotweiler i overetasjen, og den lånte vi som dørvakt i natt. Meget effektivt så langt, ingen lodden knasktyv denne natten.  Og forresten, bare for å gjøre uken komplett, så har jeg fått noen svære stikk igjen. Midt på ryggen.
Jeg og mine stive armer klarer såvidt å rekke bak til midt på ryggen for f*** ! *kløøøøør*
Når det er helt stille så kan jeg høre at de ler. En ond, tynn liten smurfelatter. Vell, om jeg finner dere skal jeg svise dere med tommelen min ! 
Mwahahah ! 

2 kommentarer

Tine

09.mai.2011 kl.22:40

Wow, so flink du er og trene og styre ut i hagen:) du skriver veldig bra og morsomt:) skal du til stadt i juni? Det skal vi...

rakelMirakel

16.mai.2011 kl.12:06

Takk for det:) Tenker å ta en tur ja, men vet ikke helt når enda.

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

24, Bergen

Det jeg satser på her er vel helst foto, litt DIY og litt fjas. Ellers tar jeg det som det kommer.

Kategorier

Arkiv

hits