Du er kjekk du og

17 mai ja.. En døll dag helt frem til kvelden siden jeg måtte jobbe. Og siden det knapt er folk ute å reiser den dagen så skjedde det svært lite på jobb. Så der satt vi på facebook da, når dekningen tillot det.

Plutselig tikket disse bildene inn fra min kjære samboer som satt hjemme.

Dette er fjær. Masse fjær over hele stuegulvet.Og her ligger resten. Rett ved siden av matskålen til kattene. En av pumatrynene har fanget sin første fugl, og det ser ut som de har lekt seg med den over hele stuen. Nice.
Heldigvis var alt ryddet når jeg kom hjem. Håper ikke dette blir en vane, for jeg er ikke særlig fan av blodige døde smådyr inne i huset.

 

Når kom forresten alle de snyltende mannfolkene på byn ? Det som de fleste av oss er vant til er jo at menn spanderer på damene, og damene noen ganger utnytter dette for et par gratis drinker. 
Dette kalles gjerne Snyltedyr.

"Parasittisme (parasitt) er en organisme (snylter) som lever på eller i en annen organisme (vert) og som får sin næring uten å nødvendigvis hindre vertens normale liv i stor grad."


Nå ser det derimot ut til at mannfolk har adoptert denne teknikken i et forsøk på å minske drikkeutgiftene sine, men istedenfor å flørte til seg et eget glass kommer disse gutta bort til bordet, setter seg og prater noen minutter for så å tilfeltid spørre 'går det greit om jeg tar en slurk av ølen din?'
 Joda.. Ta en slurk du.. (what...?)

Så preiket vi litt da, han ber meg gjette alderen sin. 23 sier jeg for å være grei. Han var visst 22, men de fleste tippet 25. Riiight.. Jeg forteller at jeg har samboer og to katter og tenker at dette må da få han til å forlate meg og ølen min i fred, men neida, gutten har dame.
Javellja.. Han er altså Kun ute etter ølen min. Han spør igjen om han kan få en slurk, så jeg heller i han bunnslammet. Mater det i han som en liten hund som kikker bedende på skiven min. Så fornøyd.
Men da var det nok.
De så ut til å være en kompisgjeng på 4-5 stykker som gikk rundt å slurpet øl.
Makan til frekkhet ! Men når gavmildheten tok slutt forsvant de litt etter litt. 

 

Hvis du Googler snylter og snyltedyr får du opp bilder av bl.a Obama, Vendela Kirsebom, Paven, Karius og Baktus, Nav og Mullah Krekar... Og denne billen.

Denne byturen ble forøvrig til et skikkelig dansenachspiel til kl 7 på morgenkvisten. Vi hoppet rundt til gamle fjortishits som Adelante og Infintity. Jeg og en kar skulle omsider ta taxi sammen siden han bodde i nærheten av meg. Han skulle av først og siden dette var bare noen minutter fra meg tenkte jeg at jeg kunne jo bare gå resten. Det var jo bare rett nedi høgget her. Etter taxien hadde kjørt sin vei innser jeg at dette er jo Midt i morgenrushet og jeg i mine knehøye støvletter med altfor høye heler og hår som så ut som jeg hadde headbanget i 4 timer måtte stylte meg nedover knappe 400 m før jeg kunne gjemme meg oppi en sidevei. Gjett om den veien plutselig virket veldig mye lengre. Jeg kunne tygget av meg en arm for en paraply eller stor hette til å gjemme meg i.

 

 Konfirmasjonen på søndag gikk forresten meget smertefritt. Muffinsen var en hit og solen skinte. Høydepunktet var definitivt da morfar begynte å knipse gelékuler på de andre rundt langbordet. Slike man har oppi blomstervaser sammen med litt vann. Lillesøs hadde kjøpt inn lilla for anledningen. 
Da treffprosenten ved knipsing ikke var noe å skryte av tok han i bruk den bittelille kakeskeien som katapult og fyrte av nedover bordet. Paps fikk en kule rett på brilleglasset så det sa klask i hele forsamlingen, og du skulle sett morfar, han lo så han var helt rosa. Så da lo alle til tårene trillet.
Ah.. Good moment.

 

Oh lord.. Må bare dele et lite problem jeg har. Litt morsomt for andre, mest pinlig for meg. Om noen kjenner seg igjen er jeg åpen for en prat rundt temaet.
Jeg har nemlig en lei tendens til å ombestemme meg angående hva jeg skal si når jeg allerede har sagt halve setningen eller ordet. Dette har gjennom tidene resultert i noen rare ord og setninger kan man si. Noe jeg vanligvis bare spøker bort og forklarer at her ble det kluss i systemet.
Noe annet blir det når jeg snakker med ukjente og hjernen ikke er like kjapp i vendingen. I dag for eksempel hadde jeg en med på opplæring på jobb. En tysker på 50 something. Veldig hyggelig kar som kjørte meg hjem etterpå for han bor i nærheten. Så i det jeg takker for turen og stiger ut av bilen sier han at det var veldig hyggelig å jobbe sammen med meg, og jeg tenker jeg skal svare at det var kjekt å jobbe med han også, så idet jeg skal til å svare slenger han på noe om at jeg var en veldig grei eller koselig person. Dette ble til 'du er kjekk du og'.
?!?!?!
Doh.. -.-
Treig som jeg er bare slenger jeg ut av meg et 'vi snakkes i morgen !' før jeg hiver døren igjen og piler avgårde.

Jaja.. Han er ikke helt stiv i norsk enda så jeg håper bare det passerte rett over. 

 

Én kommentar

Uuuuiii hva er det som henger på den billen??? Edderkopper??? En mamma edderkopp som lar babyedderkoppene snylte på bille duden? Frekt. Haha jeg har forresten ledd fra begynnelse til slutt! Og SPESS av tyskeren. Og dessuten syns jeg at gutter, de kan holde seg til å SPANDERE. Faen meg eneste grunnen til vi har de jo! På byn altså.

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

24, Bergen

Det jeg satser på her er vel helst foto, litt DIY og litt fjas. Ellers tar jeg det som det kommer.

Kategorier

Arkiv

hits