In Øøslow

Oslove ser jeg de skriver alle veier.. Vet ikke helt jeg. Pga jobben har jeg vært der ganske ofte iløpet av de siste årene. Mitt inntrykk sånn kort oppsummert: mje.. 

For det første, sentrum er jo et møkkasted når man skal prøve å sove. Sover på hotell vi vettu. Det reker fanken meg folk i gatene til absolutt alle døgnets tider. 4 på en tirsdags morning skulle en tro alle kjente alle der ute og alle ser en de kjenner på andre siden av gaten og skal rope halla kompis over kostebilen.
Er det muuulig å senke støynivået !? Kan ikke komme hit uten ørepropper nei..

Disse uglene har minimalt med saken å gjøre, men kom over de i et blad hos frisøren og syns bare de var dritsøt:D


 
Så fikk vi høre at vi skulle bytte hotell. Jahah.. Kan vel ikke bli verre. Oh well.. Man kan definitivt ikke få i pose og sekk her skjønner jeg. På det andre hotellet virker det relativt rolig på natten. So far vel å merke. Men så var det disse små tipsene og infoen som dukket opp da.. Første dagen fikk vi høre av en venninne av en kollega at vi måtte for guds skyld ikke gå den veien eller den veien når vi skulle til og fra jobb, men den andre veien som var en enorm omvei. For her er man ikke trygg på en flekk. Jaha ja.. Så flott da.
Og så måtte vi holde oss i det området fra hotellet og oppover, for nedover gaten er det sharialov som gjaldt.
At det var...? Sharialov er noe jeg som bergenser slash stril kun har lest om i avisen, og hvertfall ikke ofret en tanke når det kommer til hvor jeg vandrer. Men ja..

Og senere kunne en servitør fortelle at så lenge utestedene var åpne gikk det relativt greit å ferdes ute, men etter det var det best å komme seg hjem fort som svint. Jeeses.. Hvilke land er vi i nå sa du sa du? 
Nuvel.. Satser på vi skal overleve dette også. Hotellet er forøvrig greit. Har fått meg et bittelite rom med hår på badegulvet, ødelagt termostat på ovnen og en tv oppunder taket. Så etter å ha sett slutten av Bruce Allmighty kjente jeg meg en smule stiv i nakken. 

På badet kan man ikke dusje med døren åpen, da kan nemlig brannalarmen gå. Kanskje det var en slik morgendusj jeg våknet til sist.. Ulte noe voldsomt hvertfall. Og i dusjen ble jeg møtt av en sånn skrape, bare med langt håndtak. Heh.. Tror de folk gidder å skrape ned veggene etter seg eller ? Haalloo.. 

Men da jeg var ferdig i dusjen og så innsjøen jeg hadde laget utover gulvet tog eg an. Ah..

Men jeg sov ganske greit da, selv om rommet ble altfor varmt og senere litt for kaldt. Aner jo ikke hva jeg stilte den ovnen på..

 

Men toalettet på nærmeste spisested er jo bare supercute !

2 kommentarer

mew

26.aug.2011 kl.13:41

nask en sånn hellokitty-hva-det-nå er til meg neste gang! xD

rakelMirakel

26.aug.2011 kl.23:50

Siden det er bilderammer på sånn 70cm i lengden så har jeg på følelsen at de hadde bustet meg kjapt om jeg hadde forsøkt å lure meg ut med en under genseren..

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

25, Bergen

Det jeg satser på her er vel helst foto, litt DIY og litt fjas. Ellers tar jeg det som det kommer.

Kategorier

Arkiv

hits