Litt Pampering i regnværet

I går tok jeg sånn ansiktsbehandling for andre gang i mitt liv, første gangen var for sånn 8 år siden, and
why teh hell har jeg ikke gjort dette litt oftere ?!? Cuz dis is løøøvli !
Massasje.. Bløt og kjølig pensling i ansiktet.. Varme kluter.. Ammagaahd. Kan lett bli en vane dette her.

Så var det jo ganske greit å endelig få en ordentlig vurdering av hvilke hudtype jeg har, som forøvrig ikke var langt unna det en parfymeridame sa for ikke lenge siden. Den var sensitiv, finporet og en smule tørr, med kappilærer(?) tett opp til overflaten.. Sånt er jo greit å vite eller hur. Så jeg fikk streng beskjed om å være ekstra nøye med solkremen.
Og enda en gang ble jeg obs på at jeg aldri noen sinne evver Evver evver har kjøpt riktig sort ansiktsvask og krem og sånn. 
Som jeg tror jeg har nevnt før, med litt urenheter og blanke områder har jeg selvsagt kjørt på med anti oily og problem be gone. Noe som har tørket ut min allerede tørre hud. Ikke bra ass..

Jeg lærte også at å vaske fjeset er ikke så simpelt og rett frem som det høres ut som. Å neida. Man skal altså begynne nede på brystet og vaske seg oppover. Ikke bare gni såpen rundt i fjeset rinse repeat. Jeg har visst ikke gjort noenting riktig. Kompliserte saker dette her.
Men så kan det jo være at dette kun er nytt for meg, siden jeg ikke har investert noe tid å gå til hudpleieren, og alle bare ooold neeeews. Jaja.

Men med blanke ark, friskt mot og nye expensivo produkter tenker jeg vi skal få orden på sakene snart. 

 

Siden jeg først var i gang måtte jeg jo bare teste ut litt andre ting mens jeg først var der. Så jeg gikk for form og farge av vipper og bryn. Da hun skulle legge fargen på vippene ble jeg selvsagt oppfordret til å holde øynene godt igjen. For dette kunne svi.
No stress, tenkte jeg, jeg hadde jo allerede ligget der avslappet med øynene igjen i 20 min lissom. Bring it. 
Men så, kliss påført, og aldri har jeg følt sterkere for å åpne gluggene enn nettopp den lille stunden de var sauset inn i et fargestoff som ville svi som en mafakka i kontakt med øynene. Øyelokkene nermest dirret i ønsket om å åpne seg ! Det var helt sykt. 
Heldigvis skulle det ikke være på så veldig lenge. Selv om det der og da føltes som en hel liten evighet. 

 

Nei det var ikke snø i dag. Fant et bilde på facebooksiden de har.

 

Lurer litt på om jeg skal prøve sånn vippeextensions. Det må jo være helt genialt tidsbesparende om morgenen. Du bare står opp med fix ferdig mascaravipper. 5 min lengre på puten. Hahhaha ! Sammen med allerede fargede bryn er vi oppe i 8 min spart.
Hm, hva mer kan man spare tid på mon tro..  

 

 

Ja forresten.. Kvelden før ble jeg veldig usikker på om jeg virkelig hadde fri i går, så jeg fant ut jeg skulle ringe vakten sånn kl 1 om natten. Just to be sure.
Så jeg ringer som vanlig, får den automatiske svareren som sier tast 1 for ditt og 2 for datt, og taster 1 siden den er bemannet på den tiden på døgnet.
Ingen svar.
Hm. Ringer igjen og taster 2 da..
Ingen svar.
Ringer og taster 1 igjen.
Nada.

Jaja, så jeg stilte vekkeren på 8 for å ringe og så evt ha tid til å gå på jobb. Vakten har vel sovnet.

Halv 8 ringer mobilen og en raspende damestemme som sikkert har røykt 80 om dagen i en mannsalder sier spørrende du ringte meg tre ganger i natt ?
-Ja, jeg lurte på om jeg sto på vaktlisten i dag. Jeg har sånn H-dag, men er usikker på om det er en jobbe-H-dag eller fri-H-dag. 
-'Øøh..' sier det i andre enden.  'Da tror jeg du har ringt feil'.
Oh.. Hups, var ikke meningen å forstyrre deg, beklager jeg meg.

Så jeg ringer vakttelefonen igjen mens jeg tenker What ?!
'Hallo?' sider den samme raspende stemmen.
O.o
Jeg bare la på. Prøver igjen.
'HALLO?' sier raspestemmen.
'O.o'

Okei.. Her er det noe muffens.. Tredje gangen måtte jeg nesten bare snakke med henne og si jeg ikke skjønte hva som skjedde og at jeg virkelig hadde ringt et 45 nr (hun hadde 93).
- Nei jeg har 93, så da tror jeg du har ringt feil.
- Ja jeg vet, men jeg ringte 45, tastet det in my self, så det er nok en koblingsfeil et sted
- Nei jeg har 93, så du har nok ringt feil.
- Jaaa.. Jaja, håper du ikke får mange telefoner i dag da. Ha en fin dag !

 Tipper vakten trykket litt skjeivt da han viderekoblet telefonen. Er igrunn fryktelig nysgjerrig nå på om denne damen fikk flere telefoner. Vi er jo hundrevis av arbeidere rundt om i landet som bruker samme nr for å spørre om vaktlister eller melde oss inn syk. 
Humre :}
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

25, Bergen

Det jeg satser på her er vel helst foto, litt DIY og litt fjas. Ellers tar jeg det som det kommer.

Kategorier

Arkiv

hits