Ellers lite nytt å melde..


Argh.. Tror du ikke jeg klarte å sette meg på fjernkontrollen, da. Og nå har den bare suttet å virke. Og siden det er såå langt bort til Tv'en er jeg stuck med et eller annet program på islandsk. Yeej.. 

 For å flytte ræven ut av sengen gidder jeg ikke i dag. Forresten, se på Tv'en da ! Hallo.. oppunder taket liksom. WTF. Skikkelig up to date er den og.. Kink i nakken, her kommer jeg. Eller.. her kommer du. 

 

Jada, neida, såe.. Da satt vi her igjen da. På hotellrommet i Oslo. What to do what to do. Mine to andre medfartende kollegaer hadde plans elsewhere så i dag ble jeg overlatt til meg selv, så på meg ble det litt nipsing i jallasjappene som ligger oppetter og nedetter gaten her. Ikke at de hadde så mye spennende akkurat.. men jeg har i det minste vært innom å inspisert.
Endte opp med to dønn like sjal i forskjellige farger, en pakke te og en pose med hel pepper.. Oooo spennende, ja. Like før det blir rosablogg dette her nå altså. Shit.

Jaja, mens jeg sitter her å og hører på islandske, en smuuule spesielle, artister tenker jeg å likesågreit få tiden til å gå med å legge ut noen fine bilder . Ain't got much to do todey, nej..
Vel, de er tatt med mobil... Men det var utrolig fint der og da ! 

                                                    "Friskus i soloppgang - 07 om morgenen"Tenkte jo jeg måtte smake på den nye jallateen jeg har kjøpt. Men må si jeg føler meg en smule snytt her nå. For det første ser det ut som noen har forsynt seg oppi her, og for det andre kan jeg ikke si at jeg ble videre imponert etter at pose nr 1 fløt ut i koppen -.- Innholdet bare seilte rundt som en million ubåter.

Med pose 2 fremdeles intakt etter et par røringer kan vi konstatere at teen lukter som grønnsåpe og smaker som grønnsåpe. Ikke akkurat dagens beste kjøp, nei..
Styr unna.
Tenker den skal få stå igjen til stuepiken/mannen. Kanskje noen andre på huset liker den. Jah, tror du ikke Tv'n klikket helt da, og så på diverse-Islandske-programmer-maraton-kvelden. Et lite øyeblikk nå var jeg redd jeg måtte høre på islandsk krim/drama greier til morgenkvisten. Ikke funket fjernkontrollen, ikke kunne jeg skru den av med 'hovedknotten' og ikke virket volum eller noen av de andre knappene på den forbannade kassen. I det jeg vurderte å røske hele driten fra veggen fant jeg heldigvis stikkontakten på baksiden.
Oh glorious silence !
 

 

2 kommentarer

Å herregud er folk ute å sykler så tidlig?? :O Åff kjenner jeg ikke akkurat GLER meg til å sture på de rommene igjen. Har vi byttet hotell forresten? Var jo ikke så jalla tver før?? Liker forresten hva du gjør på Internett! Hehe :D

rakelMirakel

30.sep.2011 kl.13:05

Seff ! Jeg er fast stalker av bloggen din:D Vi har byttet hotell ja, men det svirrer et lite rykte om at vi skal bytte igjen. Huff, de tv'ene ja.. Skjønner IKKE hvorfor de skrur de fast oppunder taket. En smule ubehagelig å sitte å se opp hele tiden.

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

25, Bergen

Det jeg satser på her er vel helst foto, litt DIY og litt fjas. Ellers tar jeg det som det kommer.

Kategorier

Arkiv

hits