Neste gang tar vi det hos frisøren

Siden det er lenge siden jeg har farget håret på egenhånd så har jeg også glemt alle gode grunner til hvorfor jeg ikke skulle drive med sånt lengre, men siden håret mitt og clipsene ikke passet så godt sammen fargemessig lengre tenkte jeg bare å freske opp fargen litt.
Har kjørt en ganske rødlig stil i et år nå og regner med at alle som har prøvd det vet at rødfarge bare dunster vekk. Ellers så er det bare på meg.. Men det er ingen farge som forsvinner fortere enn rødt som da betyr at det må freskes opp relativt ofte.

Så da står jeg der i butikken da, i et hav av farger og kart og fargede tuster med hår. Selvsagt solgte de ikke den fargenyansen jeg var sikker på ville passe perfekt, men jeg fant en annen om så grei ut. Mahogny. Holdt den opp til håret og det matchet meget bra. Forøvrig var det utrolig dårlig utvalg på rødlige nyanser. Verden består ikke Bare av blondiner og brunetter folkens ! Skjerpings.Rødbrun ish don't you think ? Fornøyd med fangsten og klar for å bli kvitt ettervekst og brune lengder satte jeg i gang. Etter det hadde sittet en stund ble jo dette bare rødere og rødere. Skeptiiiisk.
Og flekken jeg tørket opp fra gulvet var lilla på papiret. Enda mer skeptiiiisk.. 
Siden vi har en sånn dusj som er et sluk i et hjørne med dusjdører festet i veggen så er den ikke særlig tett nede langs listen. Dette fører til mer eller mindre vann utover gulvet, alt ettersom hvor mye vann man bruker, så når jeg skyller håret med åpen dør blir det naturlig nok litt ekstra vann. 
Så der sitter jeg på kne da, med haken på knærne og ser oppned på den blodrøde innsjøen som brer seg utover badegulvet. Det så seriøst ut som en scene fra Saw.  Farge-håret-joggebuksen blir kliss rundt knærne, rundt badevekten blir det vått, bøtten, toalettet, kosten og moppen står i vann.. Øyh, hva er den ballen helt innunder skapet mon tro.. 
GENSEREN MIN !!!!!
Så jeg kaster dusjhode/slange tingen som selvsagt snur og spyler meg i trynet og fargevann fra håret renner ned i øynene mine i det jeg plasker rundt etter genseren som selvsagt er kliss klass av det røde vannet.
Holy crap jeg kommer til å bli blind, tenker jeg. 

Men det gikk ganske greit. Ble ikke blind, fugene er bare bittelitt rosa og genseren ser ikke ut til å ha tatt skade, enda. Var rask med å skylle den. Fargen ble fin, men selvsagt rødere enn clipsene og litt vell lyserød i bunnen -.- Så nå må jeg vente på at fargen fader slik at det matcher. Bah.. Ja ja.. Sånn går det når man skal fikse selv.Anywho.. Gjetter aldri hva jeg fant i sminkekostglasset mitt i dag. Hadde stått på badet å sminket meg i en halv evighet da jeg plutselig hørte FRRRRRRRRRR - - - FRRRRR 
o.O

FRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR - - - FRRRR - - -  FRRRRRRRRRRRRR

O.o
FRRRRR

Jammen hvor pokker...
Flyttet litt på noen koster siden det hørtes ut som det kom derfra, og da ser jeg at det beveger seg nedi der !
En MØLL ! Alive and flapping as F**K. EEEEEEEWWWWWWW ! Har sikkert vært nedi der siden i går. Så nemlig ene katten våres hagle gjennom stuen og inn på badet etter en sværing. Trodde han hadde spist den men neida !

Næsty.

 

2 kommentarer

Andrea

08.okt.2011 kl.15:50

O.O Var det den når vi satt å spiste havregrøten i sofaen?? og det ekle krypet hadde mittens etter seg inn på badet?? O.O

rakelMirakel

08.okt.2011 kl.21:26

Jepp. Den har tydeligvis søkt tilflukt oppi der.

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

25, Bergen

Det jeg satser på her er vel helst foto, litt DIY og litt fjas. Ellers tar jeg det som det kommer.

Kategorier

Arkiv

hits