Vann er jysla viktig faktisk.

Tidligere i dag sa Claus at de kom til å ta vannet klokken 23 i kveld. Oi, da må vi huske å fylle i bøtter og spann når vi kommer hjem, sier jeg. Husker en morgen for ikke lenge siden jeg skulle sette på kaffe og alt som kom ut av vasken var chug chug chug etterfulgt av stillhet og naada vann.

HYYYYYYYL !!! INGEN KAFFE ?!?!?! 

"Noen" hadde nemlig glemt å si fra til meg. Og denne noen hadde heller ikke lagret noe på forhånd. Heldigvis jobbet jeg seinvakt den dagen og vannet kom tilbake tidsnok til at jeg fikk tatt en dusj og en kjapp kopp før jeg dro.

Jadda..
Heldigvis vet huseigeren, aka Claus sin far, hvem han dealer med her så han var grei å komme ned å minne oss på det en halv time før. Så nå har jeg fått dusjet, pusset bissene, vannet blomstene, fyllt opp to bøtter og lagt 5 store flasker i kjøleskapet. Akkurat tidsnok. 
Det værste er jo at de sa ikke noe om hvor lang tid dette skal ta. "Fra klokken elleve og utover..". Hvordan skal man da vite hvor mye vann man trenger å lagre ?! Jeg hater virkelig at vannet forsvinner. Paniiiic. Hva om det plutselig skjer noe og det tar dagevis ? Burde jeg vasket kåken ? Har jeg tid til å ta leggene ? Will I ever see water again ?! 
Hadde jeg hatt et badekar hadde det vært fullt nå. 


Vi har i allefall fått unna litt klesvask i dag, helt tilfeldig siden vi glemte hele vannkrisen. Og med vi så mener jeg meg og Mittens. Han er svært så hjelpsom når det kommer til husarbeid, hagearbeid, pakke ut handleposer og å sette sammen ikeamøbler. Da er han på plass med en gang.


Du vasker ditt og jeg vasker mitt. Grei ordning.Hver gang jeg bøyde meg inn for å grave ut av trommelen skulle han grabbe tak i håret mitt. Og holde fast. Alt blir så mye mer effektivt når han skal hjelpe til..Hehe, ikke heeelt sikker på situasjonen idet jeg startet tørketrommelen. *Riste riste riste*
2 kommentarer

mew

04.okt.2011 kl.22:33

hæhæhæ :D

jeg er sikker på at mittens bare skal passe på at du ikke detter inni vaskemaskinen! nemlig. Lilo er veldig glad i å hjelpe meg å moppe gulvene, hun bare flytter seg ikke, så henger jeg må dytte litt rundt på henne i tillegg til moppen :p

rakelMirakel

05.okt.2011 kl.17:55

Her angriper de moppen og skal leke:p eller langer ut en klo i det den sklir forbi som så hekter seg fast i moppekluten.

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

25, Bergen

Det jeg satser på her er vel helst foto, litt DIY og litt fjas. Ellers tar jeg det som det kommer.

Kategorier

Arkiv

hits