Flied lice


Joda, vannet var på plass i morges det, akkurat som det vanligvis er etter de har tatt det noen timer. Så siden jeg ble litt ivrig i går så sitter jeg her med to bøtter og 5 flasker jeg egentlig ikke har så lyst til å sløse vekk i vasken. Vann er jo mangelvare her i verden vettu, og jeg er pyttelitt einål på sløsing, resirkulering and whatnot.
Skrur av dusjen mens jeg såper, av med springen mens jeg pusser og sorterer det jeg kan av boss.
Ikke at jeg er noe superhysterisk å-shit-global oppvarming-er-bare-vår-feil, men vi har da virkelig nok skrot fra før og det skader ingen å tenke litt lengre enn sin egen bilring.
En vakker dag skyter vi det vel ut i space som på Wall-E.
 Oppvarming, nedkjøling eller ingen av delene, jeg bare ser på plussidene ved å bruke ting om igjen. 
Men jeg tror nok de bøttene må gå, ja.. 
 


Mens vi snakker om ivrig, gjett hvem som stilte på jobb 2,5 time for TIDLIG ! Det skal jo bare ikke gå an. Selv om jeg faktisk har gjort det en gang før, men det var helt på egenhånd og bare 1 time for tidlig den gangen.. heh. Lalala..
Men ja,  lang historie kort: vakten misforsto mitt spørsmål, jeg misforsto hans svar og svoosj sa det i begge retninger. Så ja, en smuule sur da jeg ankom jobben kl 07:30 bare for å finne ut at jeg ikke trengte å være der før 10. All den søvnen ! *hulk*

Claus har forresten en teori på hvorfor jeg er litt 'sosete' noen ganger. For litt siden sto jeg på kjøkkenet å varmet noe greier i microen, selvsagt i min egen verden, med nesen og pannen klistret til vinduet. (heeelt normalt..)
Mens jeg står der å ser på at det bobler kommer Claus inn og bare -du må jo ikke stå foran microen. Hjernen din blir helt fried.
- Neeh..
Really ? Jeg står foran to microer mesteparten av dagen på jobben... o.o

Det forklarer jo en hel del, så lo han og gikk. 

Håper virkelig microer har komt seg med årene, ellers kan jo dette bli interessant.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

25, Bergen

Det jeg satser på her er vel helst foto, litt DIY og litt fjas. Ellers tar jeg det som det kommer.

Kategorier

Arkiv

hits