Getting stuf done

Har hatt en meget produktiv fridag i dag, les: gjort noe fornuftig for en gangs skyld. Som de fleste med husdyr vet så er det grisedyrt  hos dyrlegen, og derfor er jeg så lur å har skaffet meg forsikring på pusepelsene. Det koster en halv formue hver gang vi viser snutene der inne. Etter langt om lenge så har jeg nå endelig fått fingen ut og samlet sammen et par av disse kvitteringene med de ekle summene på som jeg tenker å sende inn. 

Jeg er som mange vet sjelden tidlig ute med noen ting, men jeg får somregel gjort det jeg skal. Stort sett. Forsikrings-mikkmakk intet unntak. Etter en telefon til forsikringsmenneskene fant jeg ut at fristen for å kreve noe er innen ett år, og i følge den første kvitteringen i bunken her er det om.... i morgen.
Ingen grunn til panikk. Jeg har hele dagen pluss morgendagen på meg til å få papirene i orden og sende de. Pleeenty.

For å leve på denne måten trenger man et sett med rolige nerver, de rundt deg bør forresten også ha et sett med rolige nerver, og så litt flaks. Ringte dyrlegen i dag for å spørre om et par sykehistorier jeg manglet, ti minutter over stengetid viste det seg, men de hadde en pasient på overtid så det var bare å stikke innom, kjapt. Så jeg kastet noe maskara i trynet og løp. Så da var det i orden.
Check. 

Hm, masse papirer, dårlig tid.. Jeg trenger en scanner. En melding senere var det i boks, dette hadde heldigvis faren til Claus i overetasjen.
Check.

Scanne papirer, fylle ut elektronisk skademelding - almost check. Tar det i løpet av kvelden.

Så om ikke nettet tar kvelden, scanneren konker eller en komet braser gjennom taket så er den saken biff FØR fristen. It's all good.

 

I tillegg til ALT dette, hold dere fast i setet, så har jeg faktisk gjort mer i dag. Wooo.. ! Har nemlig kjøpt meg en sånn greie som er så populær blant interiørmenneskene, en sånn en du puncher inn bokstaver på og lager merkelapper med. Fine merkelappene ^^ 
Så nå har jeg trykket og skrudd på den saken i en liten evighet og laget noen fine stripser til krydderbøsser, oljeflasker og diverse. 

 Møkkamasteren var mest på tull da..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

25, Bergen

Det jeg satser på her er vel helst foto, litt DIY og litt fjas. Ellers tar jeg det som det kommer.

Kategorier

Arkiv

hits