Jeg bare Elsker de nye bussrutene

"Fleire avgangar
For å hjelpe deg raskare fram set vi inn fleire avgangar og lagar nye trassear i dei mest folketette områda.
Vi forset fornyinga av byen"

Ja hverdagen min har virkelig blitt helt nydelig etter at de snudde opp ned på hele bussystemet. Og såå mye mer praktisk og behagelig !
Før endringene kunne jeg ta bussen nærmest til dørstokken på jobben, men hvem liker vel det? Nå derimot får jeg gå av et godt stykke unna, også kalt Festplassen, hvor jeg da må gå de siste fem / åtte minuttene. Har alltid ønsket meg litt morgentrim og elsker å stå opp tidligere for å rekke en tidligere buss sånn at jeg får gjort den morgentrimmen på vei til jobb. Helt strålende.

Etter jobb er det samme strekket for å komme seg hjem. Før hadde jeg to busser som startet like ved. Kunne gå tørrskodd fra garderoben til bussetet. Nå har jeg En, bare den lille ettermiddagstrimturen unna. Plager meg ikke det spor å løpe hele lille lungaaren på langs i stiv kuling, regn og etter hvert slaps og hagl i kastene med trillekofferten på slep så jeg slipper å stå å vente i en halvtime på neste.

Nei dette var storartet, gitt. Kjem raskare fram meg midt i rompen.

Jeg må opp tidligere for å bruke lengre tid på å komme frem. Og jeg Hater virkelig å stå opp tidlig, det er helt grusomt. Ser det ut som jeg liker å trimme forresten?! Nei. Hadde jeg likt turgåing hadde jeg gjort det på fritiden. Har skauen rett bak huset, ellers takk. Tenker faktisk å selge minst to par barely used treningssko as we speak. Reebok Easy tones og noe Nike aerobic greier. Kaster de etter førstemann som melder seg.
Hadde det ikke vært for at jeg kan låne bil på søndager hadde jeg sittet i byn i 40 min og bare gledet meg til å begynne halv 8 på morgenkvisten. Jeg hadde sikkert sovnet og forsovet meg På jobben.

I 6 år har jeg hatt lappen, men klart meg utmerket uten bil. HELT tilfeldig at jeg er på biljakt nå asså.. Helt.


Følelsesladet busskurpoesi som nådeløst ble fjernet da de nye rutene kom opp.
Forfatter ukjent.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

25, Bergen

Det jeg satser på her er vel helst foto, litt DIY og litt fjas. Ellers tar jeg det som det kommer.

Kategorier

Arkiv

hits