Posering med håndballjentene neste

Long time.. men hva kan jeg si. Skrivelyst er en uberegnelig ting som kommer og går som den vil. Og nå på vinteren når det er mørkt og begredelig virker det som den like så greit har tatt ferie. Nuvel.. En liten update skal vi klare, Kristine:p

 

I dag hadde jeg fått hudlegetime og tannlegetime med bare 1 time 45 minutters mellomrom, i hver sin kant av byn selvsagt, hver sin kommune faktisk. Og jeg som sjelden er særlig kjapp i vendingen hadde heller ikke klart å få ringt til en av de for å rescedule. Men utrolig nok gikk det ganske så smurt. Takket være bare 30 minutter venting hos hudlegen og at den gedigne kostebilen jeg passerte jobbet i 10 km/t i motsatt felt rakk begge deler med tid til overs. Hah ! Little miss Gettin'it Done ova herre !

 
Har jo tenkt litt i det siste, siste fem årene for å være presis, på hva jeg skulle gjort med livet. Karriere og den slags. Så når jeg satt der med spisestuen på vidt gap slo det meg at jeg kunne lett vært en sånn tannlegeassistent. På en god dag er jeg ganske organisert, jeg er hjelpsom av natur, kompetent til å følge instrukser og det er da piece of cake å stå der å holde en ministøvsuger ned i gapet på andre mennesker halve dagen. Vel, så enkelt er det helt sikkert ikke, men det virker som en meget bedagelig jobb hvertfall. Sikkert evigheter med utdanning og.. Bah. Skole er virkelig ikke min greie ass..

En annen ting jeg funderte litt på er hvordan i alle dager tannlegen tror at jeg skal klare å svare på spørsmål der jeg ligger med munnen full i surklerør og bomullsdotter. 
- Gjorde det vondt ?
- hnn gaaa a a nnn
- Du rykket til, kjente du det ?
- ... gnaa aaa n n...

Verste av alt er jo at jeg peker og veiver inn i munnen min mens jeg liksom skal fortelle at neida, jeg bare skvatt av noe kaldt vann som plutselig skvettet meg opp i ganen. Fullt forståelig ut i fra aa-nn lydene selvsagt.. 

-.-

'Er det lille Smartesen ?' pleier Claus å spørre meg. 
Jå.

 

Har forresten startet årets nye og bedre liv med å begynne å spille håndball. Det har jeg jo gjort før, ved 13 års alderen riktig nok. Men det tvinger meg ut av sofaen hver tirsdag. Genialt. Kan liksom ikke utsette det en dag eller to, eller åtte, slik det ofte blir om jeg skal komme meg ut på eget initiativ.
Nå har jeg vært på trening to ganger og jeg kommer (svært) sakte men sikkert inn i tralten.

Første dagen lærte jeg at man spiller ikke håndball i samme skoene man bruker på helsestudio. Så jeg fikk låne et par fotsopp-sko, fra lost and found boden.
Etter hvert lærte jeg at kondisen min er lik null, og alt av tidligere spilleskills mer eller mindre har rustet bort. Sist men ikke minst lærte jeg å kjenne et helt sett med muskler jeg ikke visste jeg hadde og har hatt store problemer med å kle på meg selv siste uken nå. På sitt verste måtte jeg bruke ene armen til å løfte ett og ett bein oppi buksene, gå tilbake til å feste bh'en på magen siden armene ikke rakk bak og selv det å løfte kaffekoppen var en anstrengelse. 

Til trening nr to kjøpte jeg meg et par nye sko, men siden de hadde hatt kluss med bestillingene sine hadde de ikke hall-sko i min str, så det ble løpesko. Sko er ikke sko her i gården, men sjitt la gå. Men de var i det minste ikke svarte under som er et Vesentlig poeng når det kommer til gulvet i disse hallene. Skakke ha noe striper i lakken.
Siden jeg allerede var på shopping fant jeg ut at jeg måtte nesten ha et par t-skjorter også. Løse og romslige bomulls-tskjorter var det nemlig ikke flust av i skapet, gitt..  Så når treningen kom stilte jeg med friskt mot, soppfrie sko, lånt håndballshorts med 23 på låret og Prince som spiller gitar på magen. Klar som et egg og blendet inn så godt jeg kunne. Blendet av gårde til jeg oppdaget en viss fargekode på fottøyet. Fjørten par hvite sko og ett eller to par svarte.

Mine er knall lilla med neongrønne detaljer.. Men de var jo nice da !?:D

  

 

Legg merke til tv'n, håndballgutta Norge - Island. Prøver å suge til meg litt inspirasjon og triks. De har forresten gule, grønne, røde, blå og you name it på skoene sine, så hah.
Sokkene var visst feil også. Man spiller ikke håndball i gule ankelsokker nemlig, men type lange hvite Champion-sokker. (Note to self)

 

Denne uken trenger jeg i det minste ikke bekymre meg for noe runde to med gangsperr fra helvete, for gjett hvem som fikk strekk i låret etter en knapp time. Joda. Så jeg ble sittende på gulvet med en ispose mellom beina siste timen. Kanskje det var ankelsokkene.. Bad juju. Eller det kan jo ha noe med at jeg ikke har beveget meg på over et år. Hvem vet..

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rakelMirakel

rakelMirakel

25, Bergen

Det jeg satser på her er vel helst foto, litt DIY og litt fjas. Ellers tar jeg det som det kommer.

Kategorier

Arkiv

hits